Foto: Steffen Rikenberg, Øya
Foto: Steffen Rikenberg, Øya

Øyafestivalen og Klimakultur inviterer til workshop onsdag 5. juni

Skrevet 28. May 2024

Er norsk musikkliv det musikklivet i verden med størst mulighet til å stoppe klimakrisen? Bli med på workshop om musikkens og musikkfeltets enorme påvirkningskraft til å motivere til samtaler om klimakrisen - og løsningene på den.

Hvordan kan norsk musikkliv utløse sitt helt unike potensiale for å bli klimaledende, ikke kun i lokalsamfunnet men også globalt? Store spørsmål, men akk, så spennende og ikke minst viktig å diskutere!

Onsdag 5. juni 2024 inviterer Øya og Klimakultur til workshop på Gamle Munch, fra 09.30 til 11.00. Det serveres kaffe og bakst.

Etter workshopen er det god anledning til å ta en runde i utstillingen, 25 år med Øyafestivalen

Meld deg på workshop her

Facebook-event

Klimakultur stiller på workshopen med følgende påstand i bagasjen:

Er norsk musikkliv det musikklivet i verden med størst mulighet til å stoppe klimakrisen?

Kan det virkelig stemme? Sammen skal vi utforske hvordan vi kan utnytte det potensialet som musikere, arrangører og resten av musikklivet har for å påvirke våre omgivelser og beslutningstakere. Formålet er å være kreative og utforskende - og sammen skape en rekke tips vi kan dele med norsk musikkliv i etterkant.

Workshopen arrangeres av Øyafestivalen i samarbeid med Klimakultur. Klimakulturs arbeid med musikkfeltet henter lærdom og inspirasjon fra internasjonale bransjeaktører som Music Declares Emergency, Climate Live, Earthpercent og Julie's Bicycle.

Vil du ha nyheter, verktøy, ressurser og informasjon rett i innboksen?

* påkrevd
Nyhetsbrevet sendes ut en gang i måneden