Becoming Climate Artivists Newsletter Pink Option

Bli en Climate Artivist

Skrevet 27. October 2023

One Resilient Earth og Climate Creativity har åpnet for påmelding til kurset Becoming Climate Artivists. Meld deg på her.

One Resilient Earth og Climate Creativity har nettopp åpnet for påmelding til det nettbaserte kurset Becoming Climate Artivists i 2024!

Er du interessert i å finne ut hvordan kunst og historiefortelling kan brukes for å skape en klimarobust fremtid? Becoming Climate Artivists er et kurs for studenter, unge kunstnere og profesjonelle som ønsker å utvikle kreativiteten, fellesskapet og motstandsdyktigheten i eget arbeid og sammen med andre!

 

Climate artivists

Becoming Climate Artivists er et kreativt kurs for ungdom (18-30 år) som ønsker å utforske hvordan kunst og historiefortelling kan bidra til klimahandling og rettferdig samfunnsutvikling.

Kurset starter i januar og omfatter åtte praktiske og engasjerende nettbaserte workshoper samt en varm velkomst til nettsamfunnet We Are One Resilient Earth.

I workshopene deltar en rekke ulike fagfolk, forskere, kunstnere og historiefortellere, som vil dele sine erfaringer, enkle metoder og verktøy for å mobilisere kreative og kunstnere til å tenke nytt om aktivisme og engasjere seg og få forståelse for hva som skal til om vi skal få til bærekraftig utvikling.

 

Hvem er kurset for

Dette kurset passer spesielt for deg hvis:

  • Du er nysgjerrig på klimaendringer, har kjempet mot klimaendringer, studerer klimaendringer eller har jobbet med klimaendringer en stund.
  • Du ønsker å ta tak i de grunnleggende årsakene til den dype økologiske krisen vi befinner oss i.
  • Du føler et behov for å gjøre noe med klimaurettferdighet, miljørasisme, koloniale kontinuiteter og feilaktige utviklingsparadigmer.
  • Du forstår at omsorg for deg selv er omsorg for fellesskapet, og omvendt, og verdsetter alle levende vesener eller "den mer-enn-menneskelige verden".
  • Du ønsker å jobbe med kunst som en kanal for transformasjon, og er villig til å utforske din egen kreativitet gjennom ulike kunstneriske uttrykk.
  • Du trenger fellesskap, enten lokalt eller internasjonalt, og er villig til å engasjere deg med respekt og ydmykhet.
  • Du er klar til å leke, være sårbar, avlære, lære på nytt, dele og hjelpe andre til å vokse.

 

Kurset starter i januar 2024

Kurset foregår i perioden 16. januar til 23. april 2024 og inneholder 8 digitale workshops. Kurset er gratis, men med mulighet for å betale ulike støttepakker.

Les mer og meld deg på kurset via Eventbrite.

Vil du ha nyheter, verktøy, ressurser og informasjon rett i innboksen?

* påkrevd
Nyhetsbrevet sendes ut en gang i måneden